Kunglig ser med en Kungsblå Brudtärneklänningar 

För att ge ett bröllop en kunglig känsla och utseende, kan Kungliga blått och vitt kombination vara den bästa. Bara genom att samordna på färger kan ge en enorm skillnad i totala effekten av en enkel funktion.

Delta i en kunglig fest eller vill planera din bröllopsfest Royal Blue Bridesmaid Dresses med en kunglig look men vill att det ska se snygg. Den bästa färgkombination skulle vara då en kunglig blått och vitt. Royal Blue lägger stil medan White tillför elegans till festen. Låt oss titta på några alternativ för att genomföra detta tema i ett bröllop funktion:

Brud och brudgum

Brud och brudgum båda kan vara klädd i elegant vitt tillsammans med mousserande lyxiga letar smycken bitar. Bride bör ha en vild ny blomma bukett Blå, Vit och rosa färg. Groom kan lägga till blå på flugan.

Brudtärnor & Groomsmen:

Brudtärnor & Groomsmen bör vara klädd i Alla Royal Blue. Bridesmaids kan välja från olika typer av styckningsdelar och tyger som finns i Royal Blue brudtärna klänningar. Denna färg går i allmänhet på alla kroppstyper och ser bra ut i alla väder också. Lägga silver tillbehör kommer att lägga elegans till utseendet. Bridesmaids kan också bära Blått och vitt vilda färska blomma korgar istället för buketter och kan ge ett unikt utseende för dem och bröllopet. Groomsmen kan gå för en ljusare nyans av blå för sina kostymer. Svarta tillbehör bör läggas till marskalkar för att skapa en fantastisk och elegant utseende.

Blomma flickor och ring bärare:

Vacker och söt ser Blomma flickor kan vara klädd i blommiga vita tillsammans med vackra blå tulpaner i sina händer. Dessutom kan Flower Girl och ringbärare föras på ett kungligt sätt i en blå och vit dekorerad vagn, med ett elegant utseende till den.